Zsadányi Regina

Zsadányi Regina, személyi edző, jógaoktató, gerinc- és sportrehabilitációs tréner vagyok emelett manualterápiával is foglalkozom.

Az elsőre talán ellentmondásosnak tűnő mozgásformák számomra izgalmas összhangot nyújtanak, tökéletesen kiegészítik egymást. A személyi edzésben elsősorban a test (néha igen látványos) formálódása kap hangsúlyt, addig a jóga gyakorlásban, illetve oktatásban az egész testet átmozgató, erősítő és nyújtó gyakorlatok mellett jelentős szerepet kap a belső formálódás is.

Nagyon fontosnak tartom emellett, hogy a napjainkban egyre hangsúlyosabb ülő életmód okozta deformációkra, fájdalmakra, rugalmatlanságra segítő kezet tudjak nyújtani vendégeimnek. Szívesen dolgozom funkcionális erősítő gyakorlatokkal és speciális, mindig a vendégre szabott megfelelő stretching, nyújtó gyakorlatokkal.
Sűrűn jelentkező hát- és vállfájdalmak, nehézkes előrehajlás vagy hátrafordulás? Már reggel merev derékkal kelsz ki az ágyból? Ha magadra ismertél, nálam jó helyen jársz!
Nem csak általános erőnlét, közérzet javítás, de mindenféle mozgásszervi problémák megelőzése, sérülések utáni rehabilitáció, tartásjavítás igénye, szükségessége esetén is örömmel vállalom a legnagyobb kihívást is!

Hiszek abban, hogy az egészséges és erős test elérése nem lehetetlen senki számára. Legyen szó tartásjavításról, mélyizmok erősítéséről, vagy a rendszeres nyújtásról mindenben segítségedre leszek. És ha ez sem lenne elég, szívesen segítek a megfelelő étrend kialakításában, hogy az egészséges táplálkozás vagy az áhított testsúly, illetve centiméterek hozzád is közelebb kerüljenek.

Szeretettel és jó hangulattal várlak!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu