Kalicz Timi

Sziasztok lányok!

Kalicz Timi vagyok, fitnesz edző és táplálkozási tanácsadó. Tanulmányaimat a Fitness Akadémián végeztem, és mögém tudható az a jó pár évnyi tapasztalat amit a testépítés(fitnesz) világa hozott nekem.

Mitől vagyok másabb mint a többi személyi edző?- erre pontos választ nem adhatok, de egy biztos szívvel és lélekkel és a legjobb tudásom szerint foglak vezetni téged az utadon, hisz jó magam is ezt várnám el egy adott szakembertől.

Életem során sok mindennel voltam úgy, hogy hatalmas lendülettel vágtam bele, de valamiért nagyon hamar el is tünt az érdeklődésem, a szenvedélyem a dolgok iránt.

Most már értem miért… az edzésnél ezt nem érzem, megtaláltam azt ami igazán nekem való, minél több ideje csinálom annál jobban szippant be engem a kis világába, és igen, pontosan ezt az érzést szeretném átadni neked is.

Olyan személyi edzéseket tudok neked biztosítani,az edzettségi szinttől függetlenül amely az alapoktól kezdve egy feszes, nőies formát fog eredményezni, hisz ezekre vágyunk mindannyian mi NŐK.

A segítségem által elérheted azt a Nőies formát, amiről titkon mindig is álmodoztál, mindezek mellett többet tudhatsz meg a tested működéséről, mint azt korábban valaha is gondoltad volna és végre megfogod érteni, hogy valójában mit is csinálsz edzés alatt.

Célom, hogy a legjobb tudásommal segítselek téged, mind táplálkozás és edzés tekintetében, hogy kifizetődjön a sok-sok belefektetett idő és munka, mindőnk számára.

Ne aggódj, attól hogy ha úgy érzed, még nagyon az elején jársz, hisz pontosan ezért van ez nagyszerű hivatás, hogy átsegítselek minden egyes akadályon, ha kell akár minden egyes mozdulatodat kísérem az edzéseken, hisz a bizalmadba fogadtál és felelősséggel tartozom neked.

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu