Csetreki Beatrix

Sziasztok,

Csetreki Beatrix testépítés- és sportoktató és táplálkozási tanácsadó.

 

A mozgás már egészen kicsi korom óta fontos szerepet tölt be az életemben; nem hiába választottam ezt a vonalat a munkámnak, hivatásomnak. Gyerekkoromban évekig fociztam majd ezt váltotta fel középiskolás koromban az edzőtermi edzés, amely azóta is hatalmas szerelem számomra. Ebben a világban teljesen megtaláltam mindent, amit kerestem, mi sem bizonyítja jobban, hiszen:

2021-ben megszereztem a szakmai képesítést majd ezt követően belecsöppentem a bikini fitnesz versenyzés világába, ami még több kitartásra, alázatra, fegyelemre és tudatosságra tanított.

 

Célom, hogy az engem felkereső vendégekkel megismertessem a sport és az egészséges életmód csodálatos világát. Edzőjükként azon vagyok/leszek, hogy biztonságosan, motiválva,  testüket illetve szervezetüket megismerve vezessem őket a céljaikhoz vezető út során. Az edzéseket minden esetben személyre szabottan, edzettségi szinttől függően a legjobb tudásom szerint építem fel.

 

Legyél kezdő, újrakezdő vagy akár haladó az edzőterem világában, minden esetben átsegítelek az akadályokon, motivállak a rosszabb napokon és biztosítom a fejlődésed a közös munka során. A te elhatározásoddal, kitartásoddal és az én tudásommal együtt megvalósítjuk az általad meghatározott célt, a TE álomalakod.

 

Ha úgy érzed, hogy szívesen dolgoznál velem a céljaidhoz vezető úton; keress bátran és átbeszéljük a részleteket!☺️

Várlak szeretettel az edzéseimen, hogy együtt kimaxoljuk a benned rejlő potenciált!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu