loader image

Gerincvizsgálat

HÍRCSATORNA:

MECCA GYM NYÍLTNAP powered by ÉTKEZZ JÓL!

  A Hungarian Mecca Of Bodybuilding ingyenes nyíltnapot hirdet a sportolni vágyó, egészségüket megőrizni kívánó, budapesti lakosoknak! Az Étkezz Jól! támogatásával és aktív részvételével. Továbbá Physiovit sportrehabiltációs központ szakemberei is jelen lesznek, így vendégeinknek lehetőségük van részt venni fizikai felmérésen és tanácsadáson. Rengeteg interaktív program, szeminárium és az ingyenes edzőterem használat mellett Street workout és Breakdance versenyek is megrendezésre kerülnek a nyíltnap során. Nyíltnap időpontja: 2022.10.22.    

 

3 DIMENZIÓS TERHELÉSES GERINCVIZSGÁLAT

 

Sportolsz és meghúztad magad? Gyakran szokott fájni a derekad, nyakad, vagy hátad? Esetleg volt már gerincsérved és szeretnél egészségesen mozogni? Erre kínálunk Neked egy komplex megoldást, a több lépcsőből álló gerincprogramot.

Ennek első lépése a 3 dimenziós terheléses gerincvizsgálat! Mi ez a vizsgálat? Komplex mozgásdiagnosztikai analízisek sorából álló objektív, 2 és 3 dimenziós grafikai és mozgásdiagnosztikai mérési eredményeket biztosító vizsgálati folyamat, mely röntgensugár nélkül biztosítja a testi panaszok háttereinek, okának megismerését. Mutatja és ábrázolja a legapróbb csonteltéréseket is a csigolyákban, egyéb csontokban, vagy éppen a gyengeséget az izmokban. Ezáltal pedig a terhelési problémákat mozgások, állás, ülés közben.

Miért fontos ennek tisztázása? Mert ezek az eltérések lehetnek későbbi mozgásszervi panaszok kiváltó okai, melyet időben felismerve hamar meg kell szüntetni! Gyakorlatban tapasztaljuk, hogy mindig akkor keresnek meg minket gyógytornára, vagy egyéb rehabilitációs kezelések miatt, amikor már kialakultak súlyos panaszok. Került ezt el és foglalkozz időben az egészségeddel! Ennek első lépése ez a vizsgálat, mely különösen ajánlott.

A terheléses vizsgálat során átvilágítjuk a gerinced, az ízületeid, illetve speciális mozgásgyakorlatok végzése közben testre erősített mérőeszközök segítségével analizáljuk a mozgásterjedelmet, a síkokat, majd a kapott eredményekből a mozgásanalizáló programunk felállítja az izmokban az eltéréseket.

MIKOR VEGYÉL RÉSZT EBBEN TE IS?

  • Akut, vagy krónikus mozgásszervi panaszaid, fájdalmaid vannak.
  • Sportoló vagy és hosszú ideje sportsérülésekkel küszködsz.
  • Egészséged megőrzésében szeretnéd egészségügyi szakembereink tanácsát kérni egy olyan elemzés birtokában, melynek segítségével feltérképezzük csontjaid, ízületeid és izmaid terhelhetőségét. Ezzel láthatóvá válik egy grafikonon és egy adattábla a tested változásairól, fotón látható lesz a gerinced és a csigolyáid helyzete, az izmaid gerinced stabilizáló képesség.
  • Ami a legfontosabb, hogy ebből a kiértékelések során szakembereink tanácsa alapján komplett programot adunk, a testtartás, az izomerősítés és az ízületi funkciók javítása területén is!


ELEMEZD KI TESTED LEGAPRÓBB ELTÉRÉSEIT IS!

A számítógép a lemért értékekből készíti el a tested anatómiai atlaszát!
Az esetlegesen tapasztalt eltéréseket, az ízületi szögek egyenlőtlenségeit lemérve kimutathatók lesznek testének kritikusabb terhelési pontjai, melyek sok esetben kiváltó okai krónikus, vagy akut mozgásszervi panaszoknak.

Különféle mérőberendezések segítségével  mérjük le a testi egyenlőtlenségeket, terheléskor létrejött elváltozásokat, majd egy komplex mozgásanalizáló program segítségével a vizsgálat során van lehetőség ezt szakembereinkkel (gyógytornászok, orvosok) egyeztetni és terápiás tervet a mérési eredmények alapján kidolgozva egyeztetni, illetve egy komplex egészségprogramot igénybe venni nálunk.

Regisztrálj most a 3 dimenziós komplex számítógépes mozgásdiagnosztikára. amely magában foglalja a mozgások felmérését és az értékelést is.
Ideje: 15 perc.
Szűrővizsgálatok eredeti ára: 6900 Ft. Kezeléssel egybekötve a 3 dimenziós gerincfelmérés ingyenes.

BEJELENTKEZÉS: +36 1 790 9900, +36 1 790 9911

Beérkezett regisztrációk feldolgozása során munkatársaink telefonon keresnek majd és egyeztetnek mérési időpontot.

Mi történik az egészségügyi szakembereink által elvégzett kiértékelés során?

A mozgásméréseknél kapott adatokat összegezzük és összevetjük a kétoldal viszonylatában meglévő  strukturális eltéréseket a terhelési aszimmetriákat, valamint a mozgásszervi panaszokat. Ezen túl szakembereink végeznek egy-egy speciális terhelési tesztet, amely a panaszok forrásának funkció közben kialakuló okaira másik aspektusból, a fájdalmak jellegéből is megvilágít.

Ezek összevetése, a grafikonok számadatainak értékelése és a tünetek változása adja meg a terápiás lehetőségeinket, majd ezek pedig biztosítják számunkra az egyéni terápiás terv felállítást.

Lépések összegezve:

  1. Feltérképezzük panaszainak okát az egész test funkcionális viszonyainak figyelembe vételével.
  2. Elemezzük a kiváltó okokat, következményeket, kinematikai láncokat, a szövetek állapotát, ízületi blokádok jelenlétét stb.
  3. A konzultáció alkalmával tájékoztatást adunk a teljes test elváltozásairól, ismertetjük a problémák kialakulásának okait, majd kezelési lehetőségeket vázolunk fel.

BEJELENTKEZÉS: +36 1 790 9900, +36 1 790 9911

 

 

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu