loader image

Általános mozgásszervi vizsgálat

HÍRCSATORNA:

MECCA GYM NYÍLTNAP powered by ÉTKEZZ JÓL!

  A Hungarian Mecca Of Bodybuilding ingyenes nyíltnapot hirdet a sportolni vágyó, egészségüket megőrizni kívánó, budapesti lakosoknak! Az Étkezz Jól! támogatásával és aktív részvételével. Továbbá Physiovit sportrehabiltációs központ szakemberei is jelen lesznek, így vendégeinknek lehetőségük van részt venni fizikai felmérésen és tanácsadáson. Rengeteg interaktív program, szeminárium és az ingyenes edzőterem használat mellett Street workout és Breakdance versenyek is megrendezésre kerülnek a nyíltnap során. Nyíltnap időpontja: 2022.10.22.    


ÁLTALÁNOS MOZGÁSSZERVI VIZSGÁLAT

 

Panaszokkal, fájdalmakkal rehabilitációra/gyógytornára érkező pácienseknél különféle szöveti átalakulások, vagy letapadások észlelhetők. Ezeket fel kell térképezni, majd a kiváltó okait és következményeit hatékonyan kezelni. De ahhoz, hogy tudjuk hol és milyen terápiára lesz szükség, nélkülözhetetlen a mozgásvizsgálat.

Például valaki azzal a panasszal keres fel minket, hogy sportolás közben megrándult a bokája. Azt látjuk, hogy az érintett végtagrész duzzadt és nagyon fájdalmas, nyomásérzékeny, miközben égő, erős, szúró jellegű fájdalom folyamatos. Ezekben az esetekben általános javaslat a nyugalomba helyezés, jegelés, kompresszió, sérült testrész felpolcolása. Mellette sz. e. . kiegészítően gyógyszeres fájdalomcsökkentés/gyulladás csökkentés. Ezt a folyamatot követve a páciens néhány hét múlva el tudja kezdeni ismét a sporttevékenységet.

Ettől eltérően mi azt mondjuk hogy egy szöveti átalakulás jött létre a húzódás, rándulás miatt, amelyet mielőbb meg kell szüntetni célzott manuálterápiával a gyors panaszcsökkentés érdekében. Ennek köszönhetően néhány nap múlva már javulás érezhető.

De a gyors eredmények magukkal hozzák a szükségét is a mozgásvizsgálatnak.

Sok esetben a rehabilitáció egy rendkívül nagy problémája, hogy a páciens panaszait félre értelmezik és a szöveti elváltozás típusa, minősége, oka és következménye alapján nem a legmegfelelőbb terápiát kapja a beteg. Ezzel a vizsgálattal kívánunk lehetőséget adni pácienseink számára a hatékony anamnézis felvételre és mozgásszervi diagnózis felállítására, ezáltal a gyors és hatékony, valamint az eddigieknél is eredményesebb gyógykezelések megvalósítására.

Hosszan tartó, krónikus fájdalmak, deréktáji, ízületi panaszok izomfájdalmak, mozgásbeszűkülések esetében javasolt egy terápia, amely sok esetben azonnal képes enyhíteni a disztorziók súlyossági fokán, ami aztán érezhető tünetenyhülésben nyilvánul majd meg.

Regisztrálj most a mozgásszervi vizsgálatra!

Ideje: 30 perc.

Szűrővizsgálatok ára: 8900 Ft.

Beérkezett regisztrációk feldolgozása során munkatársaink telefonon keresnek majd és egyeztetnek vizsgálati időpontot.

BEJELENTKEZÉS: +36 1 790 9900, +36 1 790 9911

 

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu