loader image

Kempo

HÍRCSATORNA:

MECCA GYM NYÍLTNAP powered by ÉTKEZZ JÓL!

  A Hungarian Mecca Of Bodybuilding ingyenes nyíltnapot hirdet a sportolni vágyó, egészségüket megőrizni kívánó, budapesti lakosoknak! Az Étkezz Jól! támogatásával és aktív részvételével. Továbbá Physiovit sportrehabiltációs központ szakemberei is jelen lesznek, így vendégeinknek lehetőségük van részt venni fizikai felmérésen és tanácsadáson. Rengeteg interaktív program, szeminárium és az ingyenes edzőterem használat mellett Street workout és Breakdance versenyek is megrendezésre kerülnek a nyíltnap során. Nyíltnap időpontja: 2022.10.22.    

KEMPO edzések
 

A harcművészetben szerzett tudásomra építettem fel egyedi erősítéstechnikámat.
Célom, hogy a természetes mozgásokkal, mindnél változatosabban, a teljes mozgástartományban terheljük izmainkat. Így képesek leszünk ezek áldásos hatásait mind a hétköznapi életben, mind a versenysportokba kihasználni.
Ezt kombinálva a küzdősporttal, lehetőségünk van az izomzat felépítése mellett, a mozgáskoordinació, az állóképesség, a rugalmasság, a gyorsaság fejlesztésére. Továbbá az önvédelem megtanulására. Így akár a teljesen kezdő szintről, tudatosan tudjuk alakítani az edzéseket, céljaid eléréséhez!
A fejlődés elengedhetetlen része a regenerálódás, ideértve a tudatos táplálkozás, a saját életmódunk, napi rutinjaink csiszolása. Ezt pedig a sok évnyi versenyzéssel szerzett tapasztalattal tudom támogatni. Akár fogyni szeretnél, akár felkapni pár kiló hasznos terhet, vagy az alakodon javítanál.
Így csak rajtad múlik, mivel s hogyan kezdjük!

Az edzéseken megismerkedhetsz az ütésekkel, rúgásokkal, térd és könyök technikákkal, feszítésekkel, fojtásokkal, dobásokkal, álló és földharccal, eszközhasználattal, s az önvédelem minden finomságával.
Ha pedig valóban feszegetni szeretnéd a határokat, van lehetőség a versenyfelkészítésre s a versenyzésre is. Elsősorban a komolyabb küzdelmi számokban.
Szóval akár az utcán szetetnél állva maradni, akár a dobogóra szeretnél fellépni, itt tehetsz érte!

 
Az edzések időpontja:
 
Hétfő, szerda 18:00-19:30
 
Az edzések ára:
 
1 alkalom 3.500,-Ft
Korlátlan havi bérlet 25.000,-Ft
(Heti 2 csoportos és korlátlan teremhasználat)
 
Sportolni jó.
Imrik Csaba
Kempo világbajnok

Osu

Érdeklődni a 06303504593-as szamon vagy a kempo.imrik@gmail.com-on tudsz.

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu