loader image

Kempo

HÍRCSATORNA:

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK

A Mecca Gym kínálata új szolgáltatásokkal bővült! Gyere el és próbáld ki magad streetworkout, olimpiai súlyemelés, cross training és kempo foglalkozásainkon! Bővebb információkat az Erőműhely fül alatt találsz! Hungarian Mecca of Bodybuilding and Strength Sports!  

Figyelem!

2021.június 30-án jelent meg a Magyar közlöny 123.száma, a Kormány 365/2021. (VI.30) Korm. rendelete, mely alapján a -szabadidős létesítmények, így a fitnesztermek és a konditermek is látogathatóak lesznek védettségi igazolvány nélkül, amint az 5.5 milliót meghaladja a beoltottak száma! 2021.07.03-tól mai naptól lép érvénybe.

Nyitvatartás

Nyitvatartásunk a járványügyi intézkedések tekintetében változhat!

Megújult weboldal

Weboldalunk átfogó fejlesztési munkálatokon esett át. További információkért keresd fel a Magazin menüpontot.

KEMPO edzések
 
A harcművészetben szerzett tudásomra építettem fel egyedi erősítéstechnikámat.
Célom, hogy a természetes mozgásokkal, mindnél változatosabban, a teljes mozgástartományban terheljük izmainkat. Így képesek leszünk ezek áldásos hatásait mind a hétköznapi életben, mind a versenysportokba kihasználni.
Ezt kombinálva a küzdősporttal, lehetőségünk van az izomzat felépítése mellett, a mozgáskoordinació, az állóképesség, a rugalmasság, a gyorsaság fejlesztésére. Továbbá az önvédelem megtanulására. Így akár a teljesen kezdő szintről, tudatosan tudjuk alakítani az edzéseket, céljaid eléréséhez!
A fejlődés elengedhetetlen része a regenerálódás, ideértve a tudatos táplálkozás, a saját életmódunk, napi rutinjaink csiszolása. Ezt pedig a sok évnyi versenyzéssel szerzett tapasztalattal tudom támogatni. Akár fogyni szeretnél, akár felkapni pár kiló hasznos terhet, vagy az alakodon javítanál.
Így csak rajtad múlik, mivel s hogyan kezdjük!

Az edzéseken megismerkedhetsz az ütésekkel, rúgásokkal, térd és könyök technikákkal, feszítésekkel, fojtásokkal, dobásokkal, álló és földharccal, eszközhasználattal, s az önvédelem minden finomságával.
Ha pedig valóban feszegetni szeretnéd a határokat, van lehetőség a versenyfelkészítésre s a versenyzésre is. Elsősorban a komolyabb küzdelmi számokban.
Szóval akár az utcán szetetnél állva maradni, akár a dobogóra szeretnél fellépni, itt tehetsz érte!
 
Az edzések időpontja:
 
Hétfő, szerda, péntek 18:00-19:30
 
Az edzések ára:
 
1 alkalom 3.000,-Ft
8 alkalmas bérlet 18.000,-Ft
Korlátlan havi bérlet 25.000,-Ft
(Heti 3 csoportos és korlátlan teremhasználat)
 
Sportolni jó.

Imrik Csaba
Kempo világbajnok

Osu

Érdeklődni a 06303504593-as szamon vagy a kempo.imrik@gmail.com-on tudsz.

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu