loader image

FUNKCIONÁLIS ERŐEDZÉS

HÍRCSATORNA:

MECCA GYM NYÍLTNAP powered by ÉTKEZZ JÓL!

  A Hungarian Mecca Of Bodybuilding ingyenes nyíltnapot hirdet a sportolni vágyó, egészségüket megőrizni kívánó, budapesti lakosoknak! Az Étkezz Jól! támogatásával és aktív részvételével. Továbbá Physiovit sportrehabiltációs központ szakemberei is jelen lesznek, így vendégeinknek lehetőségük van részt venni fizikai felmérésen és tanácsadáson. Rengeteg interaktív program, szeminárium és az ingyenes edzőterem használat mellett Street workout és Breakdance versenyek is megrendezésre kerülnek a nyíltnap során. Nyíltnap időpontja: 2022.10.22.    

 

„Hiszem, hogy az erőedzés olyan tanítóeszköz, ami felruház mindazokkal a képességekkel, amik segítségével a mindennapok során egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és teljesebb életet élhetünk, illetve ebben való törekvésükben másokat is segíteni tudunk.”

 

Egészség, erő egy életen keresztül

Foglalkozásaimon az erőedzés nyelvén keresztül igyekszem elmesélni neked tested képességeinek történetét. Egyik legfontosabb célom, hogy a mindennapok során fizikálisan és mentálisan is sokkal terhelhetőbb lehess, hogy jobban álld az élet kihívásait. Valamint ezzel megalapozzuk a másik legfontosabb célt is, hogy egy életen keresztül egészségnek és erőnek örvendhess. Természetesen mindezt úgy, hogy messzire űzzük az ízületi fájdalmakat, növeljük a mozgékonyságod és még a fizikumod is át fog alakulni.

“Az egészség nem választható el az erőtől.”

– George Hackenschmidt

 

Az órák felépítése, lényege

A foglalkozásokon elsődlegesen az alaperő, erőnlét és mozgásminőség alapjait fektetjük le és fejlesztjük fel. Ehhez a különféle erősportok (barbelles sportok, kettlebell, gimnasztika) elemeit vegyítjük, megspékelve stretching, mobility és légzés technikákkal, hogy mindegyik világnak a legjobbját kaphasd.

 

Néhány extra információ

  1. Az órákon előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. Legelső edzés előtt minimum egy telefonos konzultáció szükséges (EÜ állapot, sérülés és sportmúlt, célok egyeztetése stb.).
  2. Az edzések kiscsoportos formában (maximum 10 fő) zajlanak, tervezett programot követve.
  3. Mindenki egyénre szabott terhelés szerint dolgozik, figyelembe véve az egyéni erősségeket és problémákat (mobilitás, fájdalom stb.)
 

Foglalkozás helye: III. emelet

A foglalkozást tartja: Bárkányi István

A foglalkozás ideje:

H-Sz-P: 7:45- 8:45 K-Cs: 6:45-7:45, 7:45-8:45

Bérlet árak:

1 alkalom: 3.500

8 alkalom: 24.000

12 alkalom: 30.000

Létszám korlát:

 10 fő

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu