Szabó Tamás

Sziasztok!

Versenysportoltam vívóként 13 évet párbajtőr fegyvernemben, és nem szerettem volna megszakítani a sporttal való kapcsolatot. Fitness instruktorként tanultam, később személyi edzői papírra is szert tettem, mert elkezdett érdekelni a fitnesz világa. A fitneszben nem csak versenyezni lehet, ezt sokan el is felejtik.

Főként egyes típusú diabéteszem menedzselése miatt kezdtem el ezzel a szakmával foglalkozni, hogy megismerjem jobban a testemet, időközben rájöttem, hogy szeretnék emberekkel foglalkozni és segíteni őket, hogy el tudják érni a céljaikat és ezekből reálisakat tudjunk felállítani. Igyekszem minden edzésen a maximumot nyújtani és ugyanolyan élményt mind az első embernek és az utolsónak is.

Fontosnak tartom az őszinteséget oda-vissza, már csak azért is, mert a közös munkánk során erre szükségünk lesz, hogy eredményeket tudjunk elérni. Az edzéseiden a te kéréseidre fókuszálva és az ésszerűséget használva fogunk dolgozni.

Nálam nem találgatások lesznek, hanem utánanézés és cselekvés.

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu