loader image

Sidiropoulou Niki

Ha te is olyan sportoló vagy, aki folyamatosan nagy terheléseknek teszed ki a szervezetedet, és rendszeresen túlerőlteted magad, akkor van számodra egy jó hírem!

Kifejezetten azzal foglalkozom, hogy a túlerőltetésekből származó izom és ízületi problémákat oldom meg, és napi szinten készítem fel a sportolókat arra, hogy minél nagyobb teljesítményt tudjanak elérni. Mindezt úgy, hogy közben a flexibilitásuk is egyre jobb lesz, és sokkal ellenállóbbá válnak a sérülésekkel szemben. Ami miatt egyedülálló a módszerem, az az, hogy specifikusan gerinc dekompressziós- és izompólya nyújtásokat alkalmazok, ötvözve masszázsokkal és kiegészítő kezelésekkel, ill. olyan edzésekkel, amelyek fenntartják ezt a flexibilis állapotot.

Tapasztalatom szerint, egy sportoló csúcsra járatott életviteléhez szintén csúcsra járatott, holisztikus megoldásokra van szükség. Én ebben hiszek, és ezekben látom az eredmények titkát. Mindezekhez a legtöbb tapasztalatot a több mint 30 éves válogatott sportolói pályafutásom alatt szereztem (eleinte a magyar, majd a görög vívóválogatottban, ahol az alábbi eredményeket értem el: Kadet világbajnoki 2. hely, Junior Európa-bajnoki 2. hely, felnőtt Európa-bajnoki 2. hely, többszörös Világkupa érmes, kétszeres olimpikon: 1996 Atlanta és 2004 Athén- 8. hely, Magyar bajnok, 10x-es Görög bajnok), de a Testnevelési Egyetem vívóedző és sportmenedzser szakát elvégezve, és a 7 éve folytatott masszőri munkám alatt rengeteget tanultam a test, főként az izmok és ízületek működéséről, és a fascia gondozásának a fontosságáról.

A pályafutásom alatt az állandó óriási terhelés miatt természetesen nekem is voltak sérüléseim, amit próbáltam mindig kiegészítő gyakorlatokkal megelőzni és természetes módon kezelni, de sajnos néhány kisebb műtétet így sem tudtam elkerülni.

Ma már tudom, hogy a fájdalmak, sérülések, sőt még a műtétek nagy százaléka is elkerülhetők lennének mindenki számára, ha tudná mi az a FASCIA=IZOMPÓLYA, és gondozásának fontossága! 2019-ben ismertem, és tanultam meg elsőkézből azt az amerikai forradalmi módszert, ami speciális izompólya nyújtásokból és gerincdekompressziós nyújtásokból áll, plusz olyan kiegészítő elemekből, amit együtt alkalmazva mindenki számára elérhető a fájdalom és sérülésmentes élsport, hobbisport, hétköznapi élet.

Ezt a tudást azóta beépítettem a munkámba, így egy olyan komplex programot kínálok mindenki számára, amivel az élsportolóknak segítek, hogy sérülésmentesen kitolódjon a pályafutásuk, míg a hobbisportolóknak és inaktív életet élőknek megtanítom felváltani a stresszes, egészségtelen életet, fájdalommentes, fitt hétköznapokra!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu