Pócs András

Pócs András vagyok, 37 éves.

16 éves korom óta sportolok, a testépítés előtt úszással, kosárlabdával, röplabdával is próbálkoztam, mert a testmagasságomnak és a genetikámnak ezek a sportok lettek volna a legmegfelelőbbek, de a sok megpróbáltatás ellenére mégis a testépítés mellett döntöttem, mert szeretem a kihívásokat.

19-20 éves koromban vettem részt az első versenyemen, azóta versenyszerűen űzöm a testépítést, és már több díjjal is büszkélkedhetek. „Lehetetlen nincs többé.”

Igazság szerint mindig is bajnok akartam lenni, akartam, hogy ismerjék a nevem, hogy honnan jöttem és hova jutottam el. A motivációm mindig az volt, hogy ameddig én pihenek, addig az ellenfeleim készülnek. Nem engedhettem meg, hogy akár egy percre is megálljak.

Ezek a gondolatok mindig is erőt adtak nekem és hajtott a győzelemért. A tanács amit adhatok: Mindent tegyél meg a győzelem érdekében, hisz egy nap arra ébredsz, hogy nem tetted oda magad és ez elkísér életed végéig, így tehát gondold meg mit teszel és változtass. Mindent zárj ki, hogy megtaláld önmagad, így a határaid is kitolodnak.

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu