Nagy Erika

Sziasztok!

Nagy Erika vagyok, személyi edző, aerobik oktató, pilates oktató, tàplàlkozàsi tanàcsadó és hormonegyensúly tanàcsadó.
2009 óta dolgozom a fenti szakmàimat ötvözve elsősorban személyre szabott étrendet, edzéstervet készítve és személyi edzéseket tartva egy célon: a Te legjobb formàd megalkotàsàn úgy, hogy mindezt egészségesen és tartósan érhesd el!

2016-ban kezdtem el versenyezni bikini fitness kategóriában a màsodik kisfiam születését követően közvetlenül. 5 versenyszezont tudhatok a hàtam mögött, így volt lehetőségem a versenysportba is jócskàn belekóstolni.

Versenyzőim is több szezonon àt álltak helyt sikerrel a hazai szövetségek színpadain, így akkor is keress bizalommal, ha az edzésekkel komolyabb szàndékaid is vannak!

A személyi edzések soràn azon vagyok, hogy az edzés ne csupàn gyakorlatok egymàs utànisága legyen, hanem mindazon ismereteknek és érdekességeknek az àtadàsa is, amivel megérted a tested és szervezeted működését, hogy igazán hasznos lehessen a közös munka.

Email: nagyera.fitness@gmail.com
Instagram: @nagyera_
Facebook: Nagy Erika Fitness

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu