Kövesi „SpartanGabe” Gábor

Az évek során teljesített több száz Spartan és számos más típusú (pl. triathlon, katona jellegű kihívások, terepfutás) versennyel magam mögött rengeteg tapasztalattal rendelkezem, hiszen számomra a sport az életem és mindennapjaim része jelenleg is.

Azon kevesek közé sorolhatom magam, akik, már több Spartan Ultra Trifecta hétvégét is teljesítettek (2 nap, 74km, 5400m+ emelkedés, 110+ akadály, melyet 2021-ben rajtam kívül csupán 48-an teljesítettek a CEU régióban összesen), valamint a legkeményebb hazai akadályfutó versenyre, a Pápai katonai légibázison megrendezett Military Survival Run-ra is már az első évtől “haza járok”.

Idén az első hazai Medical Fitnesz Szakértők között végezhettem, amely egy paradigmaváltás a hazai fitnesz történetében. Orvosokkal és más egészségügyben dolgozó (kiváló) szakemberekkel, gyógytornászokkal együtt tanulhattam a legmagasabb színvonalon, így MES szakemberként már úgy vállalhatom el krónikus mozgásszervi, belgyógyászati problémával élők edzését együttműködve az őket támogató praxisközösséggel, hogy tudom és értem betegségük pszichológiai, anatómiai, dietetikai és mozgásszervi hátterét, valamint kezeléseit, gyógyszerezését, kockázatait és a számukra optimális terhelés szempontjait. Metabolikus szindróma, magasvérnyomás, daganatos és pajzsmirigy megbetegedések, diabetes, COPD, post-covid, stb.

Nem csupán Személyi Edző (IWIREPS® magyar és EREPS® nemzetközi edzőregiszterben hitelesített), de (NASM® és ACE® által hitelesített) Sportrehabilitációs Tréner és Pre- és Postnatal Tréner (várandós és szülés után lévő anyukák felkészítése, edzése) is vagyok. E magas szintű tudás-képzettség segítségével edzéseimen a prevenció alapvető, klienseim pedig rendkívüli gyorsasággal fejlődnek ezen tudásanyag edzésekbe való implementálásával, hiszen mások sérüléseinek kezelésénél nincs nagyobb felelősséget és szakmai tudást igénylő kihívás. Képzéseimet folyamatosan végzem, valamint figyelemmel kísérem a legfrissebb nemzetközi sport és táplálkozástudományi tanulmányokat is.

Legyen szó akár konditermi, funkcionális vagy akadályfutó edzésről, az anatómiai működés és összefüggések ismeretével minden tartás- és mozgáshibát azonnal korrigálok, hiszen ahogy magam számára elsődleges egészségem megőrzése, hogy továbbra is ilyen szinten sportolhassak, úgy vendégeim számára is ezt tartom a legfőbb szempontnak a fejlődés mellett. Minden edzésem szerves része a bemelegítés és nyújtás, melynek helyes metodikájára mindenkit megtanítok, az egyéb edzéshez és egészség megőrzéséhez szükséges technikákkal együtt. Klienseim visszajelzései alapján, már ennek a tudásnak a megfelelő használata is azonnal érezhető, pozitív változásokat eredményez.

Az általam végzett kezelésekről, edzésekről tájékozódhatsz weboldalamon, időpont egyeztetésért kérlek keress elérhetőségeim egyikén!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu