loader image

Kövesi “SpartanGabe” Gábor

Az évek során teljesített több száz Spartan és számos más típusú (pl. triathlon, katona jellegű kihívások, terepfutás) versennyel magam mögött rengeteg tapasztalattal rendelkezem, hiszen számomra a sport az életem és mindennapjaim része jelenleg is.

Azon kevesek közé sorolhatom magam, akik, már több Spartan Ultra Trifecta hétvégét is teljesítettek (2 nap, 74km, 5400m+ emelkedés, 110+ akadály, melyet 2020-ban rajtam kívül csupán 61-en teljesítettek a CEU régióban összesen), valamint a legkeményebb hazai akadályfutó versenyre, a Pápai katonai légibázison megrendezett Military Survival Run-ra is már az első évtől “haza járok”.

Nem csupán Személyi Edző (IWIREPS® magyar és EREPS® nemzetközi edzőregiszterben hitelesített), de (NASM® és ACE® által hitelesített) Sportrehabilitációs Tréner és Pre- és Postnatal Tréner (várandós és szülés után lévő anyukák felkészítése, edzése) is vagyok. E magas szintű tudás-képzettség segítségével edzéseimen a prevenció alapvető, klienseim pedig rendkívüli gyorsasággal fejlődnek ezen tudásanyag edzésekbe való implementálásával, hiszen mások sérüléseinek kezelésénél nincs nagyobb felelősséget és szakmai tudást igénylő kihívás. Képzéseimet folyamatosan végzem, valamint figyelemmel kísérem a legfrissebb nemzetközi sport és táplálkozástudományi tanulmányokat is.

Legyen szó akár konditermi, funkcionális vagy akadályfutó edzésről, az anatómiai működés és összefüggések ismeretével minden tartás- és mozgáshibát azonnal korrigálok, hiszen ahogy magam számára elsődleges egészségem megőrzése, hogy továbbra is ilyen szinten sportolhassak, úgy vendégeim számára is ezt tartom a legfőbb szempontnak a fejlődés mellett. Minden edzésem szerves része a bemelegítés és nyújtás, melynek helyes metodikájára mindenkit megtanítok, az egyéb edzéshez és egészség megőrzéséhez szükséges technikákkal együtt. Klienseim visszajelzései alapján, már ennek a tudásnak a megfelelő használata is azonnal érezhető, pozitív változásokat eredményez.

Az általam végzett kezelésekről, edzésekről tájékozódhatsz weboldalamon, időpont egyeztetésért kérlek keress elérhetőségeim egyikén!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu