Imrik Csaba

Imrik Csaba vagyok, többszörös kempo vilagbajnok.

1992-től, 30 éve sportolok verseny szinten, ebből 27 éve igazolt versenyzőként. 6 évig birkóztam, 1,5 évig boxoltam, ezekkel párhuzamosan közel 10 évig atlétikáztam (tízpróba), jelenleg 17 éve kempoval foglalkozom. Az erősítés sportolói karrierem egyik alappillére. 2009-től 2018-ig saját egyesületet vezettem, a versenyzői
csapat mestere voltam. Tanítványaimmal számtalan magyar bajnoki, nemzetközi, Európa- és világbajnoki eredményt értünk el. 2010-ben a díj alapításának évében, az Óbudai Egyetem engem választott az év férfi sportolójának. 2010-től 2021-ig az egyetem Had- és Biztonságtechnikai karán harcművészetet oktattam. Ez alatt több mint ezer hallgatóm volt, akik a közelharci képzés
mellett az erőnléti fejlesztést is sikerrel vették. Többen a versenyzői csapatomban is eredményeket értek el.

Az edzések

A harcművészetben szerzett tudásomra építettem fel egyedi erősítéstechnikámat.
Célom, hogy a természetes mozgásokkal, mindnél változatosabban, a teljes mozgástartományban terheljük izmainkat. Így képesek leszünk ezek áldásos hatásait mind a hétköznapi életben, mind a versenysportokba kihasználni.
Ezt kombinálva a küzdősporttal, lehetőségünk van az izomzat felépítése mellett, a mozgáskoordinació, az állóképesség, a rugalmasság, a gyorsaság fejlesztésére. Továbbá az önvédelem megtanulására. Így akár a teljesen kezdő szintről, tudatosan tudjuk alakítani az edzéseket, céljaid eléréséhez!
A fejlődés elengedhetetlen része a regenerálódás, ideértve a tudatos táplálkozás, a saját életmódunk, napi rutinjaink csiszolása. Ezt pedig a sok évnyi versenyzéssel szerzett tapasztalattal tudom támogatni. Akár fogyni szeretnél, akár felkapni pár kiló hasznos terhet, vagy az alakodon javítanál.
Így csak rajtad múlik, mivel s hogyan kezdjük!

Sportolni jó.

Főbb szakterületeim:

Álló és földharc
Önvédelem (fegyveres és pusztakezes)
Női önvédelem
Nyújtástechnika
Alakformálás
Táplálkozás és életmód javítás
Saját testsúlyos és súlyzós erősítések
Kardió tréningek, köredzések
Egyéni és csoportos foglalkozások
Szemináriumok és bemutatók tartása

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu