Gál Péter

Gyermekkorom óta sportolok: 8 évig a hosszútáv futás játszotta a főszerepet az életemben, ezzel egy időben labdarúgással is foglalkoztam.

2011-ben szerettem bele a testépítésbe. 4 évig aktívan versenyeztem. A dobogó legfelső fokán 13-szor álltam ez idő alatt. Ez a sportág nem csak a külsőmre hatott pozitívan, hanem lelkileg is megerősített. Teljesen magával ragadott a minőségi táplálkozás és táplálékkiegészítés témaköre, ahogy megtapasztaltam saját magamon az ezeknek köszönhető pozitív változásokat.

Testünk csodálatos, mindig ahhoz idomul, amit kívülről viszünk be. „Az vagy, amit megeszel.” -tartja a mondás, és milyen igaz! Ha hozzám hasonló változásokat szeretnél az életedben, szívesen segítek. Tudásommal, tapasztalatommal támogatlak célod elérésében. Keress fel bátran, ha változtatni szeretnél az életminőségeden, táplálkozási szokásaidon, külsődön.

Örömmel segítek!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu