Demecs Gábor

Nyújtsd mindig a legtöbbet! Ne elégedj meg azzal, ami vagy! Próbálj meg az lenni, ami lehetnél!  (Dalnoki Jenő)

Végzettségeim:

Személyi-edző

Testépitő-edző

Sportedző (kosárlaba)

Testnevelő-edző

Amiben a segítségedre lehetek:

–        Rehabilitáció

–        Gerintréning (tartás javítás)

–        Állóképesség fejlesztés

–        Mobilizáció

–        Fogyás, testsúlykontroll

–        Izomtömeg növelés

–        Táplálkozási tanácsadás

Magamról:

Igazából sosem elégszem meg a minimummal, hiszek abban, hogy mindenki képes elérni azt a célt, amit kitűz, maga elé csak akarat kell hozzá! Gyerekkoromtól kezdve elég nagydarab voltam ezáltal gyakran okozott problémát a kis gyerekek számára alapvető szórakozási lehetőségek (fáramászás, fogócskázás, mászókázás stb.) és minden egyéb dolog, ami egy kis gyereket boldoggá tesz. De sosem gondoltam úgy, hogy ne lennék rá képes addig gyakoroltam, amíg a legjobb nem lettem benne. Ezeknek az éveknek köszönhetően alakult ki bennem, hogy semmi sem lehetetlen csak gyakorolni kell és beletenni a melót! Ha az emberben megvan a megfelelő elszántság és kitartás, akkor nincs olyan cél illetve állapot, amit ne tudna elérni. Így találkoztam össze a sporttal és épült be szervesen az életembe, Számtalan sportágban megmérkőztem az évek alatt (judo, kosárlabda, kézilabda) illetve ebből felbuzdulva kezdtem el testnevelőnek tanulni. Célom nem más, mint segíteni az embereknek, hogy rádöbbenjenek ők is bármire képesek lehetnek. Nem hiszek abban, hogy valami nem lehetséges csak megfelelően kell hozzá motiválni az adott személyt, és amikor a legnagyobb szükség van rá ott lenni mellette és átsegíteni a holtponton, ami biztosítja, hogy megvalósítsa az álmait. Én készen állok, hogy segítsek neked és minden erőmmel azon leszek, hogy megcsináljuk, nem hiszek a mellébeszélésben, ha egy célt meghatároz az ember, akkor azt segítek, hogy el is érje kevesebbel nem érem be!! Gyere, induljunk, el együtt nem fogod megbánni!

Amire büszke vagyok:

Az életem folyamán folyton megcáfoltam azokat az embereket, akik körülöttem voltak és folyton azt hangsúlyozták, hogy erre meg erre sem vagy képes. Csináltam elhivatottan és csak arra figyeltem, hogy maximálisan megfeleljek követelményeknek. Jelenleg is a sport tölti ki az életemet, de nem elégszem meg az elért állapotommal, hanem egyre jobb és jobb akarok lenni és ebből nem adok lejjebb. Amit ígérhetek, hogy ezt neked sem fogom engedni! De amire a legbüszkébb vagyok, mertem élni az álmaimnak és szembe menni, azokkal, akik nem hittek bennem!   Edzéseimről, specialitásaimról: Szeretném eltüntetni azt a tévhitet, hogy a személyi edzés nem más, mint, hogy reggeltől estig súlyokat emelünk annak érdekében, hogy minél nagyobbak legyünk illetve, hogy menő diétákkal kínozzuk magunkat. Számomra a személyi edzés egy adott személy egészségi állapotának figyelembe vétele mellett végrehajtott képesség fejlesztő program az adott cél érdekében. Számos területen tudom segíteni a vendégeimet, legyen ez (erőfejlesztés, szálkásítás, képességfejlesztés, testtartásjavítás) de természetesen nyugodtan fordulj hozzám, ha bármilyen más egészségügyi problémával rendelkezel. Az emberi testet, mint egy kerek egészet szoktam fejleszteni annak érdekében, hogy ne csak az ideális fizikumot érjük el, de megkönnyítsem akár a munkavégzésed akár a hétköznapjaid, hogy fel tudj, szaladni a lépcsőn vagy lihegés nélkül utol tudd érni a buszt, ha futni, kellene. Specialitásomnak tekintem, hogy a vendégnek nem csak a testének a fejlesztésével törődjek, hanem a lelkével is. Valamint elsődlegesnek tartom, hogy a vendégem a gyakorlatokat maximálisan helyesen hajtsa végre illetve izomzata legjobb állapotban legyen! Nem, csak az edződ leszek, de a barátod is, akivel bármit megbeszélhetsz. Segíteni fogok, hogy minél jobban megismerd a tested és annak működését hagyom, hogy saját magad döbbenj, rá mekkora lehetőségek rejlenek benned! Ennek ellenőrzését folyamatos önvizsgálatokkal és tesztekkel fogom bemutatni neked, hogy a megfelelő visszacsatolást megkaphasd magadról. Készen állok, hogy együtt elkezdjük, csak rajtad múlik, mikor kezdesz bele én várlak téged! Ne habozz jelentkezni! Aki nem mer, az nem nyer!!!

Elérhetőségek: Mobil: 06-70/398-7521 Email: dgabi1899@gmail.com

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu