loader image

Balázs Attila

Gyerekkorom óta a sport az életem része, magával a testépítéssel közel 15 éve ismerkedtem meg, és azóta is rabul ejtett.

Több,mint 10 év súlyzós edzés után döntöttem úgy,hogy hivatásként szeretném folytatni ezt a szenvedélyt és átadnám a felhalmozott tudást más embereknek is. Tudásom bővítése érdekében elvégeztem a Fitness-Akadémia edzői tanfolyamát is, további információk, tapasztalatok szerzése miatt.

Edzéseim fő vonala a testépítő edzések, így főként súlyzós és gépes gyakorlatokkal találkozhatsz nálam, mivel ezek a leghatásosabbak alakformálás szempontjából, nők esetében is! Fontosnak tartom megjegyezni,hogy csak komoly és elszánt emberekkel dolgozom együtt, kölcsönös tisztelet betartása nagyon fontos szempont nálam. Az edzések jó kedvűek (kivétel a lábnapok…sorry…) , de intenzívek,hogy ne csak lötyögni járjunk le. Van egy lényeges dolog,amit még tudnod kell, a célod elérése nekem sokkal fontosabb lesz,mint Neked, emiatt gyakran a sarkadra fogok lépni,de hidd el muszáj és belátod majd hogy kelleni fog!

Várom jelentkezésed!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu