loader image

Balázs Ákos

Sziasztok!

Balázs Ákos vagyok, több, mint 11 éve foglalkozok a Street Workout-al és 5. éve dolgozom edzőként. Versenyeken is sikerült szép helyezéseket elérni, bele értve a 2017-ben Szlovákiában megrendezett Warrior Street Workout Cup nemzetközi versenyen elnyert 3. helyezésemet is. Az elmúlt években versenyzés helyett már inkább a sport jövőjéért szeretnék többet tenni az Európa 2024 Ifjúsági és Kultúrális sportegyesülettel együttműködve.

A sport népszerűsítését fontos dolognak tartom, így az Europa 2024 IKSE és a Bestrong kondipark gyártó támogatásával több magasabb színvonalú hazai Street Workout versenyt is rendeztünk és ez még csak a kezdet.

Csoportos edzéseimen bárki részt vehet kortól, nemtől, testsúlytól és edzettségi szinttől függetlenül. Minden esetben a sport alapjainak elsajátítása után vágunk csak bele a nehezebb gyakorlatokba, ezért kezdőknek is kifejezetten ajánlott ez az edzés.

Edzéseimen fejlesztheted a gyorsaságodat, erődet, állóképességedet, hajlékonyságodat, reakció idődet, egyensúlyérzékedet, ráadásul a teljesítményed fokozása mellett fogyhatsz és izomzatot is építhetsz is. Edzéseimen 12-13 éves gyerekek is részt vehetnek már és részt is vesznek, ráadásul versenyekre is járunk velük.

Személyi edzéseim is a saját testúlyos edzésre épülnek, de helyet kapnak benne a konditermi gépek is, amik segítségével még arányosabb összkép érhető el.

Vágj bele még ma, akár egyedül, haverokkal, pároddal, gyermekeddel!

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu