loader image

Cross Lifting

HÍRCSATORNA:

ÚJ SZOLGÁLTATÁSOK

A Mecca Gym kínálata új szolgáltatásokkal bővült! Gyere el és próbáld ki magad streetworkout, olimpiai súlyemelés, cross training és kempo foglalkozásainkon! Bővebb információkat az Erőműhely fül alatt találsz! Hungarian Mecca of Bodybuilding and Strength Sports!  

Figyelem!

2021.június 30-án jelent meg a Magyar közlöny 123.száma, a Kormány 365/2021. (VI.30) Korm. rendelete, mely alapján a -szabadidős létesítmények, így a fitnesztermek és a konditermek is látogathatóak lesznek védettségi igazolvány nélkül, amint az 5.5 milliót meghaladja a beoltottak száma! 2021.07.03-tól mai naptól lép érvénybe.

Nyitvatartás

Nyitvatartásunk a járványügyi intézkedések tekintetében változhat!

Megújult weboldal

Weboldalunk átfogó fejlesztési munkálatokon esett át. További információkért keresd fel a Magazin menüpontot.

CrossLifting

A CrossLifting csoportos órát nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül, bárki látogathatja, aki szeretne súlyemelő technikát tanulni, csiszolni, erőt növelni, folyamatosan fejlődni vagy új fajta mozgásokat tanulni egy remek közösségben.

Megtanítjuk az olimpiai súlyemelésben végzett gyakorlatok helyes kivitelezését, vagy legyen szó más gimnasztika gyakorlatról, mint például, kézjárás vagy sokak kedvence a muscle-upról.

Várunk minden hétfőn, szerdán és péntek 17:00-tól,18:00-ig.

 25.000 forint – Korlátlan bérlet ( Tartalmazza a Mecca Gym korlátlan használat + szauna használatot + cardio park használatot)

20.000 forint – 8 alkalom

3.000 forint 1 alkalom

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu