loader image

Cross Lifting

HÍRCSATORNA:

MECCA GYM NYÍLTNAP powered by ÉTKEZZ JÓL!

  A Hungarian Mecca Of Bodybuilding ingyenes nyíltnapot hirdet a sportolni vágyó, egészségüket megőrizni kívánó, budapesti lakosoknak! Az Étkezz Jól! támogatásával és aktív részvételével. Továbbá Physiovit sportrehabiltációs központ szakemberei is jelen lesznek, így vendégeinknek lehetőségük van részt venni fizikai felmérésen és tanácsadáson. Rengeteg interaktív program, szeminárium és az ingyenes edzőterem használat mellett Street workout és Breakdance versenyek is megrendezésre kerülnek a nyíltnap során. Nyíltnap időpontja: 2022.10.22.    

CrossLifting

A CrossLifting csoportos órát nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül, bárki látogathatja, aki szeretne súlyemelő technikát tanulni, csiszolni, erőt növelni, folyamatosan fejlődni vagy új fajta mozgásokat tanulni egy remek közösségben.

Megtanítjuk az olimpiai súlyemelésben végzett gyakorlatok helyes kivitelezését, vagy legyen szó más gimnasztika gyakorlatról, mint például, kézjárás vagy sokak kedvence a muscle-upról.

Várunk minden hétfőn, szerdán és péntek 17:00-tól,18:00-ig.

 25.000 forint – Korlátlan bérlet ( Tartalmazza a Mecca Gym korlátlan használat + szauna használatot + cardio park használatot)

20.000 forint – 8 alkalom

3.000 forint 1 alkalom

ÚJDONSÁG!

MECCA GYM

A Magyar testépítés mekkája

További szolgáltatásokkal bővült kínálatunk!

A Mecca Erőműhely foglalkozásai keretein belül lehetőséget nyújtunk streetworkout, olimpiai súlyemelés és cross traning foglalkozásokon részt venni! 

Az oldalon tájékozódhatsz a részletekről az erőműhely fül alatt! 

Mecca Gym – A magyar testépítés és erősportok mekkája!

Kérdésed van? – info@meccagym.hu